Workshops

Ook altijd al de droom gehad een keer te schitteren op het podium als stand-up comedian? Meerdere door mij opgeleide comedians spelen inmiddels veelvuldig in het professionele circuit en dat kan jij in de toekomst ook zijn; maar als je het gewoon bij één keer wil laten, dan kan dat uiteraard ook 🙂

Vanaf maandag 25 April 2022 geef ik weer een wekelijkse stand-up comedy workshopreeks op maandagavonden van 20:00 uur tot 22:30 uur en aan het einde van de reeks speel je je eigen set op één van de twee einduitvoeringsavonden in het Comedy Café Amsterdam (op loopafstand van Amsterdam CS).

De repetitieruimte die ik voor de cursus gebruik zit in Amsterdam Oost en is op loopafstand van station Amsterdam Muiderpoort.

Wat je in huis moet hebben om aan deze cursus mee te doen? Pen, papier, laptop, ipad, een smartphone met opneemfunctie of een goed geheugen. En gevoel voor humor. Een goed humeur hoeft niet. Aan het einde van deze reeks  krijg je een video-opname van je optreden tijdens de einduitvoering. Interesse? Mail!

Follow
...
Back
Cart Your cart 0

Geen producten in de winkelwagen.

Total0,00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Goed gedaan! Je ben ingeschreven.

Oeps, er ging iets mis.

Roel zal de informatie die je verstrekt alleen gebruiken om je op de hoogte te houden van tourdata en andere leuke weetjes.